Mitokondrieforeningen ønsker sine brukere et godt nytt år og de beste ønsker for det nye året!

MitokondrieforeningenEt brukerforum har nå blitt opprettet der våre brukere har muligheten til å diskutere mitokondriesykdommer og foreningen seg i mellom eller for generelt prat.

En ny artikkel er også publisert om hjelpemidler skrevet av Anne Hansen, vår støttekontakt for barn.

Foruten å kontinuerlig oppdatere vår webside med ny informasjon og artikler vil vi på sikt satse på utarbeidelse av et likemannsapparat, og lengre nedover veien se på muligheten for organisering av samlinger med faglig innhold.

Hvis du som bruker eller besøkende har noen spørsmål om mitokondriesykdommer, eller bare lurer på noe generelt, er det bare å ta kontakt med oss.