Mitokondrieforeningen er en landsdekkende forening som ble stiftet i 2007 og har som mål å opplyse og spre kunnskap om mitokondriesykdommer.

MitokondrieforeningenPå denne nettsiden kan du lese mer om foreningen og vårt arbeide, om mitokondriesykdommer, og relaterte saker. Etter en periode med inaktivitet arbeider vi nå for å utvikle organisasjonen og legge inn mer stoff på nettsidene.

I de kommende månedene vil derfor artikler rettet mot mitokondriesykdommer bli lagt ut fortløpende, blant annet informasjon om:

• Hjelpemidler
  • Rettigheter
  • Aktiviteter

Et brukerforum er også under planlegging og vil bli opprettet snart.

Var du med på kurs for mitokondriesykdommer på Frambu i november 2008, men fikk ikke skrevet deg på mailinglisten før kurset ble avsluttet, og ønsker å holde deg oppdatert på hva som skjer videre med foreningen? Ta kontakt!

Har du spørsmål angående foreningen, mitokondriesykdommer eller innspill, kan du ta kontakt med oss her.